"Πολυεργαλείο" το κονσίλερ στο μακιγιάζ!

Κονσίλερ; Όχι εσείς; Χμ, ναι! Κάποιες γυναίκες είναι πολύ τυχερές και δεν χρειάζεται να βρουν ένα προϊον για να καλύψουν μαύρους κύκλους στα μάτια, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι το κονσίλερ είναι βασικό στοιχείο των επαγγελματιών μακιγιέζ.

Ακόμα κι αν εσείς κρίνετε ότι δεν το χρειάζεστε, ορίστε κάποιοι εναλλακτικοί τρόποι χρησιμοποίησής του, που θα σας δώσουν λύσεις για ένα τέλειο μακιγιάρισμα.

1. Χρησιμοποιείστε το κονσίλερ στα χείλη για να ορίσετε τις γραμμές των χειλιών σας και μετά γεμίστε με το αγαπημένο σας κραγιόν! Ένα μικρό μυστικό είναι να απλώσετε ένα ανοιχτόχρωμο κονσίλερ στο περίγραμμα και ένα πιο σκούρο πάνω στα χείλη, και μετά να εφαρμόσετε το κραγιόν σας. Έτσι θα έχετε βαμμένα και λαμπερά χείλη περισσότερη ώρα.

2. Διαμορφώστε το περίγραμμα του προσώπου σας! Εφαρμόστε το κονσίλερ στο πηγούνι, στις άκρες του προσώπου κάτω από τα ζυγωματικά, κοντά στα οστά του προσώπου για να δώσετε σχήμα και περιφερειακά της μύτης για να κάνετε σκιάσεις και να την «λεπτύνετε».

3. Δαμάστε τα φρύδια σας! Απλώστε κονσίλερ στα φρύδια σας… Η κρεμώδης υφή του δρα σαν… κόλλα δίνοντας σχήμα στα ατίθασα φρύδια.

4. Βάλτε κονσίλερ στο βλέφαρο, προτού να απλώσετε τη σκιά της αρεσκείας σας!

5. Αναμίξτε το κονσίλερ με ένα make up, γύρω από τα μάτια σας για ένα πιο φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

Καλή επιτυχία!